_DSC3069-HDR.jpg

CASHEW HEIGHTS

Residential 

Interior Design

Singapore

A well ventilated and visually connected home for a young couple and their new born child, in a condominium set in the lush forested backdrop of Bukit Timah Nature Reserve. 

_DSC3125-2.jpg

Top: The living and dining space is connected via a re-modelled flight of steps and pedestal to navigate both levels within the house.

Left: View from the main entrance of the house

_DSC3136-HDR-2.jpg
_DSC3147-2.jpg

A reading corner is defined by a curved bookshelf which articulates the curved walls characteristic of the architecture. 

_DSC3181-2.jpg
_DSC3351.jpg

View of the dining room from the kitchen

_DSC3189.jpg
_DSC3198.jpg

Laminate feature wall cladding as a backdrop of the dining room

_DSC3215-2.jpg

The Pantry

_DSC3329.jpg

View of kitchen from dining room

_DSC3367-2.jpg

Kitchen

_DSC3241-HDR.jpg

The master bedroom is visually connected to its adjacent bathroom and walk-in wardrobe.